Bruiloften - Promo&Zo
15875
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15875,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Bruiloften

Bruiloften

Je bruiloft is een van de belangrijkste momenten in je leven.

Laat het daarom vastleggen! Met veel passie en creativiteit leg ik jullie mooiste momenten vast.

 

Visie

Jullie bruiloft zo mooi en sfeervol mogelijk weergeven is mijn doel. Dit doe ik door de juiste momenten in beeld te brengen, terwijl ik zoveel mogelijk op de achtergrond blijf. Oog voor de juiste hoek, het mooiste licht en de dingen die jullie dag zo speciaal maken. Ook kan iedereen tijdens de dag een fotoverzoek doen.

Werkwijze

Geruime tijd voor de bruiloft maken we een afspraak, waarbij we jullie wensen bespreken. Hierbij nemen we ook de planning door en bespreken we welke momenten voor jullie essentieel zijn. Natuurlijk bespreken we ook wanneer de daadwerkelijke bruidsfotografie plaatsvindt. Veel koppels kiezen voor een reportage voordat de daadwerkelijke ceremonie plaatsvindt, maar in overleg is alles mogelijk.

Resultaat

Binnen enkele dagen stuur ik jullie een kleine sneak preview. Het resultaat van de bruidsceremonie wordt binnen twee weken opgeleverd. Hierna ga ik aan het werk met de rest van de beelden van jullie bruiloft. Alle foto’s worden digitaal aan jullie overgedragen, inclusief een prachtige herinnering aan jullie dag.

Prijzen

Prijzen

Mijn Bruidsfotografie start

vanaf €650,- voor 4 uur fotografie

 

Het tarief voor extra uren is €100,- per uur

Tweede fotograaf

Met behulp van een tweede fotograaf kunnen we nóg meer mooie momenten vastleggen. Terwijl fotograaf 1  de familie vastlegt, staat fotograaf 2 paraat bij de andere gasten. Ook tijdens de ceremonie kan een fotograaf een betere indruk van jullie moment geven. Waar we natuurlijk jullie kus, ringen en tekenmomenten in beeld brengen zien we ook de blikken van aanwezigen en maken we extra overzichtsbeelden van de locatie tijdens de ceremonie.

Liefdesreportage

Het is hartstikke leuk om voorafgaand aan jullie bruiloft een gezellige middag in te plannen om jullie liefde ontspannen vast te leggen. Dit heeft vele voordelen! Tijdens een liefdesreportage heb je alle tijd om te wennen aan het feit dat je gefotografeerd wordt. Veel koppels ervaren dit positief, omdat ze zich op hun trouwdag meer op hun gemak voelen bij de camera. Ook is het natuurlijk mogelijk om de foto’s te gebruiken als aankondiging, op de trouwkaarten of op te hangen op de trouwlocatie.

Trash the dress

Na jullie trouwdag, huwelijksreis en wittebroodsweken hangen ze in de kast: Die prachtige trouwjurk en dat mooie trouwpak. Waarom niet iets origineels hiermee doen? Boek een Trash the dress fotoshoot om nog eens vastgelegd te worden, bijvoorbeeld een jaar na jullie trouwdag!

Er zijn speciale soorten verfpoeder beschikbaar om elkaar eens heerlijk onder te kliederen, maar we kunnen ook voor een fotoshoot in het water gaan. Andere ideeën? Laat ze horen!

Leg ik jullie bruiloft vast?